12.05.2016

Gökten üç elma düştü...

Merhaba! Salam! Hallo! Chaio! 안녕하세요! Привет! Salute! Hi!...
Mrs.Adora, Dora Berry ve Adelina Guk'un hiç de gizli olmayan eğlenceli dünyasına merhaba deyin^•^ Aslında, görünmediğimiz kadar anormaliz:) 


Dora Berry diye tanıyacağınız tatlış şahıs üçümüz arasında en organize insan, en iyi evlatdır.

Bizden keskin bir şekilde farklı olan Adelina Guk ise cool, akıllı, garip, enerjik (enerjik olmasının sebepi teorimize göre sabahları bal yemesi :) ve de en hamarat insandır.

Mrs.Adora ise beyniyle her kesi "yok eden", mizah hissiyle güldürmekten karınları "çatlatan", bize Kore'yi tanıtan, ayrıca, bu sözleri bize zorla yazdıracak kadar pasta tatlısı insandır:)).

Bizi daha iyi tanımanız için hakkımızda garip gerçekler:
1-Adelina'nın tiki var. 10 santim yaklınlığında olan her harakete karşı AŞIRI tepki veriyor.


2-Dora organize olmasına rağmen, hiç bir şeye vakit bulmaz ve vakitsizlik Adoranın en sevmediği şeydir...

3-Adora gerçek bir dramawomandir("dramawoman" terimi Adelina tarafından superman, ironman, catwoman kelimelerinden esinlenerek tasarlanmış, fazla dizi izleyen Adora için uygun görülmüştür).

4-Adelina patlıcandan nefret eder. Bu yüzden hamarat olduğunu göstermeye çalıştığı postlarda patlıcan yasaklanmıştır.

5-Doranın ise lahana dolmasına, peynire karşı garezi vardır. Gözünün ucuyla bile görmeye tahammül etmez. Onun oturduğu masada asla peynir olamaz. (PS:Dora diyor ki: "Allahıma bin şükür diğer tüm yemekleri seviyorum:))").

6-Adora ise Doranın tam aksine, sütten yapılan, içinde peynir çeşitleri, yoğurt ve s. olan her şeyle büyük bir aşk yaşıyor...


Umarız ki yayımlayacağımız yazıları seversiniz:) Elimizden geleni yapacağız. Lütfen yorum bırakmayı unutmayın ve yorumlarınızda küfür, argo gibi içeriklere yer vermeyin. Çünkü biz sizin yorumlarınıza değer veriyoruz ve onları yayımlamamak durumunda da kalmak istemiyoruz. Email adresinizi girerek bizi takipe ala bilirsiniz. 


9 yorum:

  1. Oo bir blogun daha ilk yorumunu yapıyorum yeayy! Bir yıl önce bu zamanlarda da başkası bana yapmıştı. İlkler her zaman köprü görevi görür. Nice ilkler edinmeniz dileğiyle...

    Blogger'a hoşgeldinizz!

    Yazılarınızla birlikte daha bi blogger, blogger olmakla birlikte daha bi eğleneceğinize eminim. Yolunuz açık olsun yazılarınızı okumak için sabırsızlanıyorum ^^

    Bu arada blogunuza blogu takip etmek için widget koymayı unutmuşsunuz yakın zamanda koyun ki takip edebilelim :) bi de umarım gerçekten ilk yorumdur yoksa üzülücem..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeeeetttt! Ilk yorum^^ Ilk yorumun senin gibi başarılı bir bloggerden gelmesi çok duygulandırıcı :') Böyle bir karşılama bizim umduğumuzun çoook daha üzerinde bir durum:))
      Widget hatırlatması için çok teşekkür ederim:)) Sanırım blog açılalı 2 ya da 3 gün oldu ve biz bir çok şeyi unuttuk... Hemen düzeltmeye çalışacağım ama ilk önce diğerlerine ilk yorum haberimizi ulaştırayım:))

      Sil
    2. Evvveeettt! İlk yoruma ikinci yanıt da benden gelsin))Sizin gibi basarılı isimler bizi destekledikçe çoooooook mutlu oluyoruz. Minnetdarız)))

      Sil
    3. Ayyy.Çok teşekkür ederiz.Senin destek vermen bizi nasıl mutlu etti bilemezsin:)))

      Sil
    4. Wow 3 kişiden yorum almak :Dd beklemiyodum. Biz makotoyla(o da benim blog arkadaşım) yorumları paylaşıyoduk. Bu da güzelmiş :)
      Rica ederimm^^

      Sil
    5. Evet:)) Aslında bu yazı üçümüzün yazısı olduğu için 3 kişiden yanıt aldın^^ Bir de şu var: kimse ilk yoruma yanıt hakkını bırakmaz:D Ayrıca Makotoyu tanıyorum:) Ama son zamanlar yazmıyor sanırım. Özledik:)

      Sil
  2. Xeyrin goresiniz qizlar 😊

    YanıtlaSil